De Schrijver

vastgoedonderhoud

Get Adobe Flash player

FaktorPlus

Ketensamenwerking werkt!

Project VredestraatProject Vredestraat

In een snel veranderende samenleving is innovatie belangrijk. We moeten antwoord geven op de veranderende vragen van klanten, eindgebruikers en de maatschappij. Ook is de complexiteit van het bouwen de laatste jaren fors toegenomen. Specialisatie en industrialisatie leiden tot langere ketens met meer schakels. Hierdoor is een grotere kans op kwaliteitsverlies. Ketensamenwerking is een antwoord om inefficiënties in het huidige bouwproces weg te nemen.

Duurzame samenwerking

Via duurzame samenwerking zijn kwaliteitsverbeteringen, besparingen én lagere doorlooptijden te realiseren. Bij ketensamenwerking gaat het dan ook om het managen van activiteiten die gericht zijn op de coördinatie van verschillende schakels in de keten met als doel de gehele keten te optimaliseren.

Ketenacademie

Richard Vermorken, calculator en werkvoorbereider én projectleider van het ketensamenwerkingsproject bij Stadlander, volgde een opleiding aan de Ketenacademie. De opleiding behandelt het nieuwe samenwerken. Samenwerken is een kunst die vraagt om nieuwe vaardigheden. Deze worden vanuit de opleiding aan de hand van modules aangeleerd.

FaktorPlus

De Schrijver Vastgoedonderhoud is initiatiefnemer van FaktorPlus. Sinds 2008 actief op het gebied van ketensamenwerking. FaktorPlus combineert de kennis en ervaring van bedrijven op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoud. Een mooi projectvoorbeeld is de renovatie van de Vredestraat in Sas van Gent. Deze bedrijven zijn:

Samen bereik je meer. Nóg betere ideeën, een efficiëntere planning, aantrekkelijke prijzen én een nog hogere kwaliteit. Een mooi voorbeeld is de renovatie van 41 woningen in de Vredestraat in Sas van Gent.

Meer informatie

Meer weten over ketensamenwerking? Neem contact op met Stefan de Schrijver.

Nieuws

Archief »
18-09-2016

Ontmoet ons op Bouw- en Woonbeurs Zeeland

Ontmoet ons op Bouw- en Woonbeurs Zeeland

Op 14, 15 en 16 oktober wordt Bouw- en Woonbeurs Zeeland georganiseerd in de showroom van Morres Wonen in Hulst. Natuurlijk is de Schrijver Vastgoedonderhoud ook van de partij.... Lees verder

04-04-2016

12 t/m 14 april: deelname Renovatiebeurs

12 t/m 14 april: deelname Renovatiebeurs

De Schrijver Vastgoedonderhoud staat met Lamikon op de Renovatiebeurs. Op de beurs ziet u de laatste innovaties in de branche. Naast al het nieuws van de exposanten zijn er ook diverse activiteiten op de beursvloer. Schrijf gratis in.... Lees verder

26-10-2015

Lamikon KozijnKompas

Lamikon KozijnKompas

Met het KozijnKompas wordt het heel eenvoudig om de exploitatiekosten van de verschillende kozijnen met elkaar te vergelijken. Zowel de afschrijvings- als de onderhoudscomponent worden in deze applicatie voor vele jaren inzichtelijk gemaakt.... Lees verder


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

Contactgegevens

  • Vestiging Kloosterzande, Hulsterweg 75H
  • Vestiging Halsteren, Steenspil 10C
  • Vestiging Middelburg, Waldammeweg 7A
  • Postadres Postbus 8, 4587 ZG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.690231
  • hofleverancier
  • Routebeschrijving

© De Schrijver - KvK 50488333 | Colofon | Site Map